Gravidfoto i

Kristiansand og Vennesla

For deg som ønsker nydelige gravidbilder

gravidfotografering kristiansand

Gravidfotografering for deg…

…som ønsker du nydelige portretter av den fantastiske kroppen din, som kan minne deg på den utrolige jobben du gjorde som gravid!

Bilder som kan ta deg rett tilbake til følelsen du har nå, mens du kjenner bittesmå føtter bevege seg på innsiden av magen, mens du drømmer om hvordan den lille er, og hvordan livet som kommer, blir.


“Er dét meg?”

Under en gravidfotografering i studio viste jeg den nydelige, gravide kvinnen uredigerte bilder vi nettopp hadde tatt. Hun utbrøt umiddelbart “er dét meg?”, og trodde nesten ikke det hun så.

Med posering og en profesjonell fotograf, vil du også få slike nydelige portretter av deg selv!

Du vil få veiledning til posering, og hele kundegarderoben min er til din disposisjon! Du velger selv antall antrekk, om du ønsker store kjoler eller en enkel look, eller kanskje begge deler. Partner/barn er selvsagt velkomne til å bli med på bildene om du ønsker. Ønsker du bilder med kun deg i fokus er det også helt lov!

Dette er din dag, og din fotografering!

Dersom du er gravid for første gang, nærmer det seg begynnelsen på en helt ny tilværelse! Du har så mye fint i vente, og det kan være ganske altoppslukende. Det betyr også at de siste ukene frem til lille er født, er dine og du bør sette av tid til å prioritere og verdsette deg selv! Hyll den fantastiske, nydelige gravidkroppen din nettopp slik du fortjener!

Visste du forresten at den påkjenningen et svangerskap er på kroppen, er noe av det nærmeste man kommer kroppens tåleevne? Du er rimelig rå!

Gravid kvinne i kjole med tyll

Jeg vil absolutt anbefale Stine Bachmann som fotograf til alle…

…”som ønsker å fange øyeblikkets skjønnhet og skape varige minner.

Jeg er også imponert over Stines evne til å bruke lys og komposisjon for å skape et vakkert og kunstnerisk bilde. Hver detalj er nøye gjennomtenkt, og resultatet er enestående.”

olena
Stadig flere velger å følge den økende trenden om å forevige babybumpen – det er bilder du kommer til å verdsette i lang tid fremover!

Er du klar for å skape nydelige gravidportretter?trygt

Målet under fotograferingen er å skape en avslappet og behagelig atmosfære, der du kan ha lave skuldre, ha det komfortabelt og være trygg på at resultatet blir bedre enn du kan forestille deg.

Hvordan vil du huske tiden som gravid?


fotograf stine bachmann

Gravidfotograf i kristiansand

Hei!

Stine heter jeg. Jeg er 35 år gammel og bor i Vennesla med sønnen min, Alex, på to år som jeg er solomamma for. Studioet mitt finner du i Vennesla sentrum – det er lite, men skikkelig koselig!

Helt siden jeg var ung har jeg drømt om å bli mamma. Alt fra å være gravid, kjenne magen vokse i takt med forventningene og spenningen, til den nydelige, lille babyen var her. Drømmen var så stor at når den biologiske klokken begynte å tikke høyere enn høyest inni meg, bestemte jeg meg for å få barn alene, med hjelp fra en fertilitetsklinikk.

Jeg kunne i grunnen ikke tro mine egne øyne når graviditetstesten viste at jeg var gravid. Jeg var så sikker på at forsøket hadde feilet, at jeg tok testen på jobb bare for å bli ferdig med det. Fra det sekundet jeg så den positive testen kom umiddelbart gleden. Tiden kunne nesten ikke gå fort nok!

Svangerskap går derimot alt annet enn fort, og formen er opp og ned. Det står man likevel i når man har gledet seg så lenge! Og tenk, nå er det din tur! Jeg gleder meg til å høre fra deg, og håper at min lille historie forteller deg at alle er velkomne til gravidfotografering hos meg, uansett legning, enslig eller par.

Prisliste gravidFotografering

din investering

For å sikre din fotografering, må selve fotograferingen betales i forkant. Denne betalingen kommer utenom pakker og produkter.

Fotograferingen koster 1890 kr og prisen inkluderer to timer fotografering samt bestillingstime i etterkant av fotograferingen.

Booker du din gravidfotografering innen 31.05.24 får du inkludert utendørsfotografering i tillegg til studio, om du ønsker det! Opprinnelig koster det 2390 kr., du sparer altså 500kr og får er stort utvalg bilder! Det er også andre fordeler med å booke din gravidfotografering hos meg – mer info vil bli gitt under “bli kjent”-samtalen.

Fotografering i helg koster 600 kr ekstra.

Pakkene gjelder én fotografering, det er ikke mulig å slå sammen to fotograferinger i en pakke.

Nedbetalingsplan tilbys ved behov


Diamant

Mor og datter fra fotografering i studio

28 500 kr
(du sparer 10 000 kr)

Dette er pakken for deg som ønsker alt og litt til! 

bildemodul

I denne bildepakken får du to bilder på 40cm*83cm og to bilder på 40cm*40cm. Bildene er laminerte og montert på treplater – fantastiske kvalitetsprodukter!

bildeboks

Velg 10 av dine beste bilder og varier hvilke du vil ha fremme. 20cm*20cm. 

20 digitale filer*

*Produkter printes fra valgte digitale filer.

mest populær

rubin

15 500 kr
(du sparer 6 300 kr)

Denne pakken passer perfekt til barnefotografering, og er en fin kombinasjonen av bilder til veggen, innrammet gavebilde og digitale filer. 

bildemodul

I denne bildepakken får du to bilder på 40*40cm og to bilder på 50*40cm. Bildene er laminerte og montert på treplater – fantastiske kvalitetsprodukter!

innrammet bilde

Ett innrammet bilde på 13cm*18cm – perfekte å gi i gave. 

10 digitale filer*

*Produkter printes fra valgte digitale filer.

safir

10 500 kr
(du sparer 1 200 kr)

Denne pakken passer deg som ønsker bilder i mindre størrelser på veggen. 

bildemodul

I denne bildepakken får du tre bilder i størrelsen 25cm*25cm. Bildene er laminerte og montert på treplater – fantastiske kvalitetsprodukter!

5 digitale filer*

*Produkter printes fra valgte digitale filer.

DIGITALE FILER


Fem digitale filer 5490 kr

Deretter koster det 590 kr per stykk

Dersom du velger å fremkalle digitale filer hos andre aktører garanterer jeg ikke for resultatet.

e5a7791

VEGGBILDER

50cm * 70cm – 7390,-

40cm * 50cm – 4790,-

30cm * 40cm – 3790,-

produktfoto gravid

Ta kontakt

Ta kontakt for å booke din fotografering eller om du har noen spørsmål – jeg svarer mer enn gjerne!

For å kunne gi deg den beste opplevelsen og nettopp de bildene du ønsker, tar jeg gjerne en liten prat på telefonen. Vi finner et tidspunkt som passer oss begge for å bli litt bedre kjent. Da kan du også føle deg tryggere på valget av fotograf.

Foto av mor og datter på tre år

Vanlige spørsmål og svar

Fotograferingen anbefales å skje mellom uke 28 og 35, men jeg anbefaler deg å booke fotograferingen så tidlig du er komfortabel med for å sikre deg fotograferingen.

Når bør jeg booke nyfødtfotografering?

Book så tidlig som mulig! Jeg setter av tid i ukene rundt termin, så avtaler vi tidspunkt etter at den lille skatten din har meldt sin ankomst.

Hva bør vi ha på oss under fotograferingen?

Først og fremst, ha på dere klær dere føler dere vel i! Dernest er det greit med minst mulig mønster på klærne, samt klær uten logo/med liten logo. Dersom dere ønsker veiledning i klesvalg eller å låne fra kundegarderoben er det bare å si ifra.

Hva koster en fotografering?

Det avhenger fullstendig av hva du vil ha. De fleste som kommer til meg går for bildepakken min “Rubin”, og bruker cirka 17 000kr. Andre velger kun minstepakken med digitale filer og bruker totalt 7380kr,