Kjæledyrsfoto

For deg som ønsker nydelige bilder

i varme toner på veggen


Det er utrolig..

…hvor ufattelig glad man kan bli i disse pelskledde bestevennene våre. Enten du har en hund som står og logrer like mye hver dag du kommer hjem fra jobb, klar til å bli med deg på hva enn du skulle ha lyst til. Eller en katt med masse personlighet, som trykker hodet sitt mot ditt for å vise nettopp hvor glad den er i nettopp deg. De stiller trofast opp på både gode og dårlige dager, og gir så uendelig mye av seg selv den altfor korte tiden vi har de til låns.

kattefotograf i kristiansand

Ubetinget kjærlighet

Det er noe i det de sier, at en hund elsker deg mer enn den elsker seg selv. Kjæledyrene våre som gir og gir av seg selv, helt uselvisk! De fortjener å bli foreviget, og henge på veggen sammen med bildene av dine andre familiemedlemmer!

Prosessen

Når du tar kontakt for å sikre din plass, vil du bli tilsendt en kontrakt for fotograferingen, deretter en faktura. Når kontrakten er signert og fakturaen betalt er du sikret din tid for fotografering.

Send meg gjerne noen ord om dyret ditt og dets personlighet – er det noe som er typisk ditt dyr vi skal prøve å få frem i bildene deres? Du er forresten selvfølgelig velkommen til å bli med på bildene!

Ta gjerne med dyrets favorittsnacks eller -leke slik at vi får frem de uttrykkene du elsker på bildene.

Etter fotograferingen har vi en bestillingstime, den setter vi opp en til to uker etter fotograferingen. Der går vi gjennom bildene, og ser på hvilke produkter som kan kan passe dere.

Bildene er klare innen åtte uker etter bestillingstimen.

forograf kristiansand

Fantastisk flink fotograf.

“Jeg har brukt henne til nyfødt- og søskenfotografering! Hun er utrolig profesjonell, og så flink og tålmodig med ungene! Hun tar helt fantastisk flotte bilder, jeg er alltid like fornøyd!

Marte, Haugesund
fotograf stine bachmann

the portrait masters award

fotograf i kristiansand

hei!

Stine heter jeg. Jeg er 35 år gammel og bor i Vennesla med sønnen min, Alex på to år, som jeg er solomamma for. Vi har snart hatt mitt første år uten hund, da min nydelige Bella fikk slippe sist påske, 15 år gammel.

Bella var min fotomaskot – hun visste nøyaktig hva jobben hennes foran kamera var når jeg skulle teste lys i studio. Hun var med meg på hele 23 (!) flyttinger i sitt lange, men likevel altfor korte liv. Hun var med meg fra jeg var ung voksen, til jeg fikk oppleve å få en sønn. De to rakk å bli veldig gode venner på den korte tiden – det sier seg egentlig selv, Bella hadde jo fått sin helt egen matdispenser som syntes det var mye kjekkere å kaste maten på gulvet til henne, enn å spise den selv!

Bella var også med på å fostre opp utallige kattunger i tiden vi var fosterhjem for dyrebeskyttelsen, og hun gjorde en formidabel jobb med å ivareta de små frem til de ble adoptert.

Bella har betydd, og betyr så mye for meg! Nå som hun ikke er her lenger, er bildene alt jeg har igjen. De er jeg evig takknemlig for.

Ta kontakt

Jeg gleder meg til å forevige din firbente bestevenn! Legg gjerne inn noen ord om dere.

Ta kontakt for å booke din fotografering eller om du har noen spørsmål.

hundefotograf vennesla

Jeg vil absolutt anbefale Stine Bachmann som fotograf til alle…

…”som ønsker å fange øyeblikkets skjønnhet og skape varige minner.

Jeg er også imponert over Stines evne til å bruke lys og komposisjon for å skape et vakkert og kunstnerisk bilde. Hver detalj er nøye gjennomtenkt, og resultatet er enestående.”

olena